Ohjeita kuvattavalle

Kerro kuvaajalle mahdollisimman tarkkaan, mitä toivot. Tämä helpottaa molempien työskentelyä tilanteessa. Voit halutessasi laittaa kuvaajalle referenssikuvia, millaista kuvausta toivot.


Salama syö meikkiä, joten voit laittaa kuvauksiin hieman tummempaa luomiväriä ja hieman runsaammin poskipunaa. On myös todella hyvä vaihtoehto käyttää ammattimeikkaajaa ja kampaajaa. 


Vältä vaatevalinnoissa pienikokoista kuviointia, valtavan isoja printtejä ja logollisia vaatteita. Varaa mukaan vaihtovaatteita ja haluamaasi rekvisiittaa. Liian kanssa pärjää aina! Joten ota mukaasi mahdollisimman paljon vaihtoehtoja.


Varaa kuvaamiseen aikaa. Vältän kiirettä viimeiseen asti kuvauksissa, jotta saamme mahdollisimman hyvät kuvat. Tärkeintä on saada aikaan sellaisia kuvia, jotka tuntuvat sinusta omalta ja hyvältä. 


Suosittelen harjoittelemaan ilmeitä ja poseerauksia etukäteen kotona peilin edessä. Näin saat rennon alun kuvaukseen, kun tiedät jo hieman, millaisista ilmeistä itselläsi pidät. Ohjaan sinua kuvaustilanteessa, joten jännittää ei tarvitse.


Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, kerro se ensin kuvaajalle, älä vain somessa kavereille. Kuvaaja on kuin kampaaja; hän ei voi aavistaa, mitä ajattelet. Palvelullani on tyytyväisyystakuu!