Valokuvaaja Sanja Kiviniemi

Moikka! Olen valokuvaaja, joka on erikoistunut brändien, ihmisten ja potrettien kuvaamiseen. Tavoitteenani on luoda lumoavia henkilökuvia, jotka ainutlaatuisesti kannattelevat brändiäsi ja välittävät hyvää energiaa kuvien kautta.

Instagram

HENKILÖKUVAUS JA POTRETIT

Millainen on hyvä valokuva? Pysäyttävä, vetoava, puhuttava, houkutteleva, esteettinen ja kertoo tarinaasi. 

Luon sinulle nopeasti julkaisuvalmiit, tasokkaat ja visuaalisesti näyttävät valokuvat, jotka kiehtovat tunnelmallaan. Henkilökuvat voidaan toteuttaa luovasti missä tahansa miljöössä, ulkona, sisällä tai studiolla. 

Mietitään yhdessä sinun näköisesi kokonaisuus.


Suunnitellaan sinulle sopivat kuvaukset, joista saat runsaasti materiaalia someen, verkkosivuille ja muuhun viestintään. Pääasiallinen palvelualueeni on Nurmijärvi ja sen lähikunnat, mutta tarjoan valokuvausta myös muualla pääkaupunkiseudulla.

BRÄNDIEN VISUALISOINTI JA KUVAKONSEPTIEN SUUNNITTELU

Kauttani saat yrityksellesi brändikuvat, jolloin aikaasi vapautuu tuottaviin töihin. Laadukkailla ja tunnistettavilla kuvilla tuot yrityksesi tai henkilöbrändisi viestin kirkkaasti esille. Voimme kuvata yhdessä muutamia kuvia verkkosivustolle, monikanavaiseen markkinointiin tai sosiaaliseen mediaan, tai luoda kokonainen kuvapankki käytettäväksesi pidemmäksi aikaa.

LIFESTYLE -KUVAUS JA POTRETIT MILJÖÖSSÄ

Lifestyle-, fitness-, some- tai boudoir -kuvaus voidaan toteuttaa missä tahansa miljöössä: metsässä, kuntosalilla, rannalla, hotellissa tai asiakkaan kotona. 

Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla valokuvilla voidaan tuoda esiin ammattitaitoasi sekä persoonaasi ja kuvauksessa voidaan taltioida mitä tahansa hetkiä, arkea, vapaa-aikaa, sporttia, sensuellia ilmaisua… 

you name it!

 Talletetaan rakkaan harrastuksesi tai kovan duunin tulokset ja laajennetaan sosiaalisen median kuvapankkiasi! Joko mennään?

Kauttani saat henkilökuvaukset, tuotekuvaukset ja yrityskuvaukset henkilöbrädeille. Varaa aika soittamalla tai sähköpostitse.

Teen pienimuotoisesti myös videotuotantoa sekä verkkosivustoja. Kysy lisää!

OTA YHTEYTTÄ:

Sanja Kiviniemi

sanja@picsania.fi

0407361733

Klaukkala

Y-tunnus 3233575-3

Vastaan lisäkysymyksiin mielelläni, joten jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää valokuvaukseen tai muuhun liittyen, niin laita rohkeasti viestiä! 

Voit tutustua minuun ja kuviini alta. Toivottavasti nähdään pian kuvausten merkeissä!


REFERENSSIT

"Kuvaus oli kokemuksena todella miellyttävä ja mahtava! Sain hyvää ohjausta eikä olo ollut epävarma! Kuvien lopputulos löi minut ällikällä, ne olivat niin kauniita!"

EMMA K.

“Picsania toteutti yrityksellemme kuvapankin sekä verkkosivut. Sanjaa ei edes huomannut kun hän oli kuvaamassa meitä työntouhussa! Kuvat olivat juuri sellaisia, mitä toivottiin; ammattitaitoisesti otettuja ja laadukkaita!"

KASARIWOOD

"Kuvaukset Sanjan kanssa ovat olleet ihanan luontevia ja inspiroivia, joiden tunnelma välittyi myös kauniisiin kuviin. Sanja toteutti yritykselleni myös mainosvideon, josta tuli ensiluokkainen!"

KOTIKO DESIGN